Nova banka bilježi porast štednje od 65%

Bez autora
Jul 24 2011

Nova banka Banjaluka jedina je banka u RS i BiH koja nije imala pritužbi klijenata zbog nezakonitog povećanja kamata usljed svjetske ekonomske krize. U Novoj banci, takođe, ističu da su sa smanjenjem Euribora smanjili i vlastite kamate na kredite, što je klijentima donijelo manje rate za otplatu. Klijenti u anketama izrazili su povjerenje i zadovoljstvo njihovim uslugama, a u Novoj banci kažu da to potvrđuje i porast štednje za 65 odsto, te činjenica da svaki dan dolazi više od 20 novih štediša. Nova banka je lider po plasmanima kredita iz kreditnih linija Investiciono-razvojne banke RS, koji su podstakli privredu, zapošljavanje mladih i stambenu izgradnju. U Novoj banci su nedavno pokrenuli "novi kreditni talas" najpovoljnijih nenamjenskih, robnih zamjenskih kredita sa fiksnom kamatom od 6,8 odsto i rokom otplate od 10 godina bez žiranata.

Nova banka bilježi porast štednje od 65%Nova banka Banjaluka jedina je banka u RS i BiH koja nije imala pritužbi klijenata zbog nezakonitog povećanja kamata usljed svjetske ekonomske krize, saopšteno je iz te banke.

U Novoj banci, takođe, ističu da su sa smanjenjem Euribora smanjili i vlastite kamate na kredite, što je klijentima donijelo manje rate za otplatu.

Ocjenjujući da su klijenti u anketama izrazili povjerenje i zadovoljstvo njihovim uslugama, u Novoj banci kažu da to potvrđuje i porast štednje za 65 odsto, te činjenica da svaki dan dolazi više od 20 novih štediša.

"Nova banka je lider po plasmanima kredita iz kreditnih linija Investiciono-razvojne banke RS, koji su podstakli privredu, zapošljavanje mladih i stambenu izgradnju", kazao je Milan Radović, direktor Nove banke, koji je nedavno proglašen za najmenadžera u 2011. jugoistočne i srednje Evrope u izboru nezavisne međunarodne agencije.

On je rekao da su priznanja rezulat uspješnog rada menadžmenta i zaposlenih u Novoj banci i da predstavljaju podstrek da i u narednom periodu ostvaruju još bolje rezultate.

U Novoj banci napominju da su nedavno pokrenuli "novi kreditni talas" najpovoljnijih nenamjenskih, robnih zamjenskih kredita sa fiksnom kamatom od 6,8 odsto i rokom otplate od 10 godina bez žiranata.

Banka je klijentima pripremila i kompletan paket usluga kao što su platne kartice, elektronsko bankarstvo, te je otvorila više poslovnica, čime su svoje usluge približili klijentima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik